Alles over een uitvaart in Nijmegen

Rouwcentrum & Crematorium Jonkerbos

Optimale dienstverlening - regio Nijmegen

Aan de Weg door Jonkerbos, in een groene en bosrijke omgeving, ligt Rouwcentrum & Crematorium Jonkerbos. Deze bijzondere plek is al sinds jaar en dag een begrip in Nijmegen. Hier vindt u de ruimte voor een afscheid volgens uw eigen wensen, om te gedenken en naar terug te keren. Bij Jonkerbos staat persoonlijke aandacht voorop, hier luisteren we naar ieder verhaal, naar elk mens. We denken met u mee en nemen zorgen uit handen.

U heeft de keuze uit twee aula's, verschillende condoleanceruimten en - indien gewenst - een aparte familiekamer. U kunt nabestaanden en belangstellenden op een persoonlijke manier ontvangen; met muziek, hapjes of gewoon koffie. U kiest, wij verzorgen het graag voor u.

Het gedenkpark biedt rust en ruimte. U heeft een ruime keuze uit bijzondere columbaria en gedenkplaatsen. Ook is er een strooiveld. Er zijn zoveel mooie plekjes; ieder met eigen charme, maar altijd midden in de natuur...

Steeds meer mensen bewaren een deel van de as in een persoonlijk sieraad. De medewerkers van Advies & Zorg laten u graag onze collectie sieraden maar en bijzondere urnen zien. Wist u trouwens dat u volledig vrij bent in de keuze van crematorium, ongeacht waar u woont of waar de overledene heeft gewoond?


Contact

Bezoekadres  :  Weg door Jonkerbos 51
6532CN  Nijmegen
Postadres  :  Weg door Jonkerbos 51
6532CN  Nijmegen
E-mail  :  info@jonkerbos.nl
Web  :  https://jonkerbos.nl
Telefoon  :  024 - 356 56 45
Fax  :  024 - 356 72 25

Foto's:

Overlijden in regio Nijmegen melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206