Alles over een uitvaart in Nijmegen

Crematorium Jonkerbos

Optimale dienstverlening – regio Nijmegen

Crematorium Jonkerbos - onderdeel van 'de Facultatieve Groep' - opende in 1984 haar deuren en is inmiddels een begrip in de regio Nijmegen. Jonkerbos staat bekend om de uitgebreide mogelijkheden, de prettige sfeer en de betrokken medewerkers. Wij bieden een persoonlijk afscheid met alle tijd en ruimte voor uw wensen. Ongedwongen en met respect. Altijd en voor iedereen.

U heeft de keuze uit twee aula’s, verschillende condoleanceruimten en - indien gewenst - een aparte familiekamer. U kunt nabestaanden en belangstellenden op een persoonlijke manier ontvangen; met muziek, hapjes of gewoon koffie. U kiest, wij verzorgen het graag voor u.

Het gedenkpark biedt rust en ruimte. U heeft een ruime keuze uit bijzondere columbaria en gedenkplaatsen. Ook is er een strooiveld. Er zijn zoveel mooie plekjes; ieder met eigen charme, maar altijd midden in de natuur...

Steeds meer mensen bewaren een deel van de as in een persoonlijk sieraad. In onze toonzaal kunt deze sieraden maar ook tal van bijzondere urnen bekijken. Onze medewerkers helpen u graag. Wist u trouwens dat u volledig vrij bent in de keuze van crematorium, ongeacht waar u woont of waar de overledene heeft gewoond.


Contact

Bezoekadres  :  Weg door Jonkerbos 51
6532CN  Nijmegen
Postadres  :  Weg door Jonkerbos 51
6532CN  Nijmegen
E-mail  :  info@crematoriumjonkerbos.nl
Web  :  www.crematoriumjonkerbos.nl
Telefoon  :  024 - 356 56 45
Fax  :  024 - 356 72 25

Foto's: